Interpelace zastupitele Ing. Milana Kryla na předsedu Výboru pro dopravu ZMČ P5 Ing. Jana Panenku na zasedání ZMČ P5 dne 13.4.2021

Vážený pane předsedo, RMČ P5 projednala a odsouhlasila dne 7.4.2021 materiál nazvaný „Záměr oprav chodníků na území městské části Praha 5 v roce 2021“. Tento materiál nebyl prezentován ve výboru, jemuž předsedáte. Stejně tak jste předložil v letošním roce do RMČ i další materiály neprojednané ve výboru, jemuž předsedáte.

Vzhledem k nedostatku zveřejňovaných informací zastupitelům žádám o informaci, na základě jakých kritérií a kdo provedl výběr chodníků vybraných k rekonstrukci. Dále žádám o zveřejnění seznamu chodníků, které MČ P5 registruje jako potřebné rekonstruovat. Pokud máte seznam chodníků v MČ P5 zahrnutých do plánu rekonstrukcí TSK Praha a. s., pak i zveřejnění tohoto seznamu.

Domnívám se, že zveřejnění obou seznamů na webu radnice by přispělo k důvěře občanů k radnici více než neprůhledné rozhodování ve věcech, které nebyly veřejně projednány s poradním orgánem zastupitelstva.

Ing. Milan Kryl

zastupitel MČ Praha 5